Tag Archives: SCAMM

SMS CU NOROC???????? :))))DADA, siiiiguuur :)))

“Felicitari!!! COMPANIA COCA@COLA a desemnat nr d-voastra fiind castigatorul premiului de 10.000 euro si o plasma tv.Pt info line 0764839633.

16 Iul.2011 11:16 From: +40764839633″

Vai ce noroc neasteptat pe capul meu!!!!! De cand imi doream sa castig la un concurs la care nu am participat !!!!  Si unde mai pui ca eu, care sunt la curent cu promotiile Coca Cola pentru ca sunt mare consumatoare (absolut intamplator), nu am auzit in ultimii 2 ani de vreo promotie in care sa se castige bani si plasme de la bautura magica :)

Adevarul e ca firma la care zic ei ca am castigat e “COCA@COLA”. Probabil ca e vorba despre un alt concurs de la o alta firma de care eu nu am aflat decat acum ca am primit SMS-ul acesta castigator!!!!

Deja imi planific cum sa imi depun in 10 banci diferite banii :) Nu-i asa?

Buna gluma, proasta idee, mare rusinica celor care fac chestii dinastea.

In timpurile noastre, in tara in care traim, sa faci un asemenea anunt de castig in bani e ca si cum ai vorbi de sfoara in casa spanzuratului.

Asadar ATENTIE MARE DRAGI CITITORI, NU VA AVENTURATI SA SUNATI LA NUMARUL LAUDAT, PENTRU CA NU SE STIE NICIODATA DE UNDE TE PAZESTE HOTUL CA SA ITI DEA IN CAP CU ASA UN PREMIU COMPLET NEVINOVAT!!!

AMUZATI-VA, COMENTATI, DAR INAINTE SA SUNATI SI SA INCARCATI CARTELA VREUNUI DOBITOC CU EURO CA SA CASTIGATI PREMIUL PROMIS GANDITI-VA BINE DE TOT. Nimeni nu arunca cu bani in zilele noastre! Nici macar o multinationala. Va garantez eu!

Va pup si aveti grija la SMS-urile pe care le primiti! :)

ATI PRIMIT MAILUL DE LA FBI?

Da, ia te uita cum FBI e interesat de un cont pe Outlook :) ) Supertare!

iata si mailul cu pricina:

“From: FBI

Subject: You visit illegal websites

Sir/Madam, we have logged your IP-address on more than 40 illegal Websites. Important: Please answer our questions! The list of questions are attached. yy vau zj”

In care formatiunea de litere “yy vau zj ” impiedica google sa gaseasca vreun rezultat similar.

Mailul e trimis in cazul meu de pe adresa: <info34476@fbi.gov> si are atasat intr-un fisier zipat, un executabil, care din cate am inteles e un “Vierme” cu denumirea Sober (bine ca nu e beat :) ) Implicatiile accesarii acestui fisier nu le cunosc personal dar am inteles ca bine nu va face calculatorului.

Ia uitati ce are de spus si siteul oficial al FBI:

“We’re sorry to report yet another wave of virus-laden e-mails sent out with false FBI addresses. This particular e-mail claims the FBI has been monitoring your Internet use…says you’ve accessed so-called illegal websites…and demands you answer questions—all you have to do is open an attachment, maliciously laced with a variant of the w32/sober virus.

Don’t do it! In fact, don’t EVER respond to unsolicited poison pills like these. The FBI does not conduct business this way.

Who are the e-mails from? To date, they’re being sent out with email addresses of mail@fbi.gov, post@fbi.gov and admin@fbi.gov.

What does the message say? Something like:

Dear Sir/Madam,

We have logged your IP-address on more than 30 illegal Websites.

Important: Please answer our questions! The list of questions are attached.

Yours faithfully,
Steven Allison
Federal Bureau of Investigation-FBI-

The spread of computer viruses affects everyone who uses a computer. We take these incidents very seriously and work hard to investigate them.

Be cyber crime smart: Visit our New E-Scams & Warnings page to learn about a variety of scams. Find tips for avoiding Internet Fraud. Go to the LooksTooGoodToBeTrue.com website. And be warned about the specific dangers of the w32/sober virus and its variants at www.cert.org.

You just can’t be too careful on the web.

Resources: National Press Release”


Asa ca maare grija cand vedeti intr-un mail un fisier care are in codita terminatia “.exe” Nu se stie niciodata ce bucurii poate aduce! :)